Over Robin

Vroeger, en dan bedoel ik halverwege de jaren ’90, had mijn vader een filmcamera.
Ja, zo’n grote toeter – met een sponsje op de microfoon. Er zijn voornamelijk filmpjes van mij in keukenkastjes, zandbakken en op podia. Maar er is ook één serieus gesprek. Hij vraagt mij toen ik een jaar of vijf was – en met een potlood in mijn (linker)hand letters aan het oefenen ben – wat ik later wil worden. Ik stop even en kijk met een grote grijns recht in de lens. “Schrijfster”, zeg ik stellig.

Zo gezegd, zo gedaan. Ik schrijf.

Kort, lang, zakelijk, speels, academisch, creatief.

Blogs, columns, persberichten, artikelen, berichten voor Insta, LinkedIn of Facebook, reisverhalen, webteksten en (vooruit dan maar) jaarverslagen. Ook eindredactie (redigeren en corrigeren) laat je met een gerust hart aan mij over. Heb je een Engelse tekst nodig? No worries. Just say the word.

Lang verhaal kort: het is net wat jij nodig hebt op het gebied van tekst.
Jij geeft de opdracht, Robin tikt.

Intens blij word ik (naast schrijven) van dansen – zowel in een zaal met docent als in de avonduren. Voor een tripje kun je mij altijd wakker maken, het liefst naar een historische stad of een land met prachtige natuur. In de bergen (op wandelschoenen of ski’s) ben ik helemaal in mijn element. Door mijn avonturen aan de andere kant van de Noordzee ben ik gek van het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Afijn, genoeg over mij.

Wie ben jij en wat kan ik voor je doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *