Tikt

Ik tik. Dat is inmiddels wel duidelijk. Zodra mijn handen op een toetsenbord liggen, gaat het vanzelf. Verhalen vertellen is wat ik het liefste doe, zowel verbaal (dit staat uiteraard los van het tikken) als in geschrift. Van het laatste heb ik mijn werk gemaakt.

Schrijven en interviewen

Toveren met tekst is helemaal mijn ding. Heb jij verhalen in overvloed, maar lukt het je (om wat voor reden dan ook) niet om ze op ‘papier’ te zetten? Heb je blogs, artikelen of columns nodig? Kan je website wel ‘een likje verf’ gebruiken? Wil jij toffe content publiceren, die traffic naar je website genereert? Heb je een artikel nodig op basis van een interview? Wil je een nieuwsbrief versturen of een brochure maken en twijfel je over de juiste toon? Kortom: krijg je nachtmerries van die knipperende cursor op je scherm? Trek aan de bel, dan bespreken we samen de beste aanpak voor jouw klus.

Eindredactie

Staar je al uren naar een tekst en is het ‘m gewoon nét niet? Ben je wél creatief met woorden, maar laat je talenknobbel je in de steek? Of is je tekst in principe foutloos, maar raakt-ie gewoon niet de juiste snaar? Laat mij je helpen je teksten te finetunen. Wees gewaarschuwd: ik ken geen genade, maar je tekst wordt er beter van. Dat beloof ik. Zo geven we jouw verhaal samen het podium dat het verdient.

In English, please

Bestorm jij de internationale markt (of is dat je doel) en heb je Engelse teksten nodig voor je website, blog of socialmedia-kanalen? I’m all yours. Schrijven, redigeren, interviewen; ik kan het allemaal ook in het Engels. Compleet met woordgrappen (puns), als je dat leuk vindt. It’s up to you.